Somon fript cu sos de castravete-marar

Somon fript cu sos de castravete-marar
Somon fript cu sos de castravete-marar este un fără gluten, primar și pescatarian rețetă cu 4 porții. O porție conține 309 calorii, 36g de proteine, și 15g de grăsime. Pentru $ 4.18 pe portie, această rețetă acoperă 26% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Acesta funcționează cel mai bine ca un curs principal, și se face în aproximativ 22 minute. Mergeți la magazin și ridicați șalotul, smântâna, mărarul și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este minunat. Încercați Somon fript cu sos de mărar de castraveți, Somon fript cu sos cremos de lămâie-mărar, și Somon Cu Sos De Castravete-Marar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
Pui BroilerPui Broiler
2
Combinați primele 4 ingrediente într-un bol mic de servire; amestecați 1/4 linguriță fiecare de sare și piper. Acoperiți și răciți până când sunteți gata de servit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Presărați fileurile cu sare și piper rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
4
Așezați fileurile, cu pielea în sus, pe suportul pentru broiler acoperit cu spray de gătit. Se fierbe 7 minute; întoarceți fileurile și se fierbe 5 până la 7 minute sau până când fulgii de pește sunt ușor atunci când sunt testați cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
Pui BroilerPui Broiler
5
Îndepărtați pielea din fileuri.
6
Serviți fileurile cu sos și pene de lămâie, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De LămâiePană De Lămâie
SosSos

Echipamente

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Somon în meniu? Încercați asocierea cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, merge excelent cu somonul fript sau la grătar. Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay cu un rating de 4.4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay
Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay
Nozzole le Bruniche este o expresie elegantă și distinctivă a soiului Chardonnay, cu un buchet curat și parfumat de fructe albe și tropicale compensate de ușoare nuanțe de pâine prăjită. Pe cerul gurii, acesta arată un echilibru superb de maturitate a fructelor subliniată de o aciditate proaspătă și structura corpului mediu, cu o impresie de ansamblu de complexitate delicată. Acestea se repetă în finisajul curat, persistent, care se termină pe o notă subtilă prăjită.
DificultateNormal
Gata În22 m.
Porții4
Scor De Sănătate65
Revista