Somon fript cu lămâie și ulei de măsline

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați somonul fript cu lămâie și ulei de măsline. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 37g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 423 calorii. Pentru $4.45 pe portie, această rețetă acoperă 39% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, file de somon, rozmarin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma lămâia, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 32 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este spectaculos. Încercați Halibut Fript Cu Gust De Măsline Verzi Și Quinoa Picantă Cu Lămâie, Somon fript cu lămâie și parmezan, și Somon Fript Cu Lămâie Cu Linte pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Presărați fileurile de somon uniform cu sare și piper.
Așezați fileurile, coaja de lămâie, 1 lingură de suc de lămâie, 1 lingură de ulei și rozmarin într-o pungă mare de plastic cu fermoar. Sigilați și întoarceți-vă la strat. Se răcește 30 de minute.
Scoateți fileurile din marinată, aruncând marinada.
Așezați fileurile, cu pielea în jos, pe un suport acoperit cu spray de gătit într-o tigaie de carne căptușită cu folie de aluminiu.
Prăjiți peștele la 5 1/2 inci de la căldură 10 până la 12 minute sau până când fileurile se fulg ușor cu o furculiță.
Aranjați orezul și rucola pe un platou de servire; deasupra cu fileuri.
Bateți împreună restul de 2 linguri de suc de lămâie și 1 lingură de ulei; stropiți uniform peste fileuri.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. GEN5 Chardonnay cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 9 dolari pe sticlă.
![GEN5 Chardonnay]()
GEN5 Chardonnay
Un Chardonnay foarte prietenos, cu arome suculente de fructe tropicale, un indiciu de cremozitate și un finisaj lung și luminos. Timp de cinci generații, familia noastră a trăit și a lucrat pământul nostru în Lodi, California, străduindu-se mereu să părăsească Pământul într-o stare mai bună pentru următoareagenerație.