Somon fript cu glazură de muștar portocaliu

Somonul fript cu glazură de muștar portocaliu este un fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și întreg 30 felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 193 calorii, 23g de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru $2.65 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați fileuri de somon, marmeladă de portocale, sos de piper și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este solid. Încercați Somon Fript Cu Glazură De Muștar Din Plante, Somon Fript Cu Glazură De Chili, și Somon fript cu glazură de melasă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Setați controlul cuptorului la fiert. Pulverizați suportul pentru tigaie pentru broiler cu spray de gătit.
Așezați somonul, cu pielea în jos, pe raft în tigaia pentru pui. Se fierbe cu blaturi de 4 inci de la căldură 10 la 15 minute sau până când peștele se fulgi ușor cu furculița.
Între timp, într-un castron mic, amestecați ingredientele rămase.
Se întinde pe somon în ultimele 5 minute de fierbere.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Vinurile retrospective Chardonnay cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
![Vinuri Retrospective Chardonnay]()
Vinuri Retrospective Chardonnay
Chardonnay-ul nostru 2018 provine din podgoriile din Carneros și Oak Knoll. Fermentat în oțel inoxidabil, apoi îmbătrânit trei luni pe drojdie în stejar francez neutru, vinul prezintă o mare aciditate, greutate și senzație de gură. Acest Chardonnay 100% prezintă aciditate rezervată în mod normal vinurilor inoxidabile. Acesta este un Chardonnay frumos echilibrat.