Somon frecat cu scorțișoară cu cuscus și iaurt harissa

Somon frecat cu scorțișoară cu cuscus și iaurt harissa
Reteta scortisoara frecat somon cu cuscus & harissa iaurt poate fi făcută în aproximativ 25 de minute. Această rețetă servește 2 și costă 5,83 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 50g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 636 calorii. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Câțiva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Un amestec de cuscus, iaurt grecesc gras, scorțișoară măcinată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. 85 de persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Cu o lingură scor de 96%, acest fel de mâncare este excelent. Rețete similare includ Harissa-Friptură Frecată Și Salată De Morcovi, Harissa a frecat Cotletele de porc la grătar cu salată de piersici de roșii, și Cuscus Harissa.

Instrucțiuni

1
Încălziți grătarul.
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
2
Puneți cuscusul, sultanele, cea mai mare parte a coriandrului, 1 linguriță de scorțișoară și câteva condimente într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite
Măr Suplimentar OpționalMăr Suplimentar Opțional
Ghimbir Cristalizat Tocat Si Menta Proaspata TocataGhimbir Cristalizat Tocat Si Menta Proaspata Tocata
Stafide AuriiStafide Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
3
Se toarnă peste bulionul de legume fierbinte și se lasă deoparte 5 minute să se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrunjel, Tocat Fin Pentru OrnatPătrunjel, Tocat Fin Pentru Ornat
4
Se amestecă împreună vârful de scorțișoară, miere și ulei. Așezați somonul într-o tavă de copt, împrăștiați peste amestecul de miere și sezon. Gatiti sub un gratar fierbinte timp de aproximativ 8 minute pana cand pestele este fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măr Suplimentar OpționalMăr Suplimentar Opțional
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
4 Felii Subțiri De Salam4 Felii Subțiri De Salam
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
8 Funii De Lemn Dulce Răsucite Negre8 Funii De Lemn Dulce Răsucite Negre
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
5
Între timp, rotiți împreună harissa și iaurtul. Pufați cuscusul cu o furculiță și serviți cu peștele și iaurtul, presărat cu coriandrul rămas alături de niște fasole verde, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole VerdeFasole Verde
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Ghimbir Cristalizat Tocat Si Menta Proaspata TocataGhimbir Cristalizat Tocat Si Menta Proaspata Tocata
HarissaHarissa
Ambalați Prajitura Congelată Strat De VanilieAmbalați Prajitura Congelată Strat De Vanilie
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este Stonestreet Estate Chardonnay. Are 4,1 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 36 de dolari.
Stonestreet Estate Chardonnay
Stonestreet Estate Chardonnay
Estate Chardonnay 2012 oferă o coloană vertebrală minerală distinctă, alături de un element puternic de citrice. Mandarina și marmelada ies mai întâi din pahar, deschizându—se către un palat care se scurge prin spray de piersici și ocean-toate culminând cu un finisaj cu aderență și aciditate surprinzătoare.
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții2
Scor De Sănătate56
Revista