Somon fiert în bulion de Orzo (gătit pentru 2)
Nevoie de o curs principal fără lactate? Somonul poșat în bulion de Orzo (gătit pentru 2) ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. O porție conține 292 calorii, 28G de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă servește 2 și costă 4,22 USD pe porție. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână ceapă verde, usturoi, file de somon și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 93%. Acest scor este uimitor. Încercați Somon fiert în bulion de Orzo (gătit pentru 2), Fripturi de somon braconate în bulion de lămâie, și Polpette și Orzo în bulion pentru rețete similare.
Instrucțiuni
În castron mediu, se toarnă apă fierbinte peste ciuperci.
Lăsați să stea aproximativ 20 de minute sau până se înmoaie.
Scurgeți ciupercile, rezervând lichid. Clătiți cu apă caldă; scurgere. Strângeți excesul de umiditate din ciuperci.
Scoateți și aruncați tulpinile; tăiați capacele în benzi de 1/2 inch.
Strecurați lichidul de ciuperci prin sită fină cu plasă de sârmă sau filtru de cafea în cuptorul olandez de 4 litri. Se amestecă bulionul și usturoiul.
Se încălzește la fierbere la foc mediu-mare. Se amestecă orzo; reduceți căldura.
Adăugați somon. Fierbeti neacoperit aproximativ 10 minute sau până când fulgii de somon ușor cu furculita. Îndepărtați cu grijă somonul cu spatula cu fante; păstrați cald.
Se amestecă ciupercile, ardeii grași, spanacul, busuiocul și ceapa în amestecul de bulion. Gatiti aproximativ 2 minute sau pana cand spanacul este ofilit si orzo este fraged.
Așezați o bucată de somon în fiecare castron individual; lingură bulion de legume-orzo deasupra.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ați putea încerca este Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 62 de dolari.
![Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay]()
Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay
Vinul este de culoare galben paie. Pe nas exprimă pere prăjite lent și flori de caprifoi. Pe cerul gurii, vinul este luminos și corpolent, cu o mulțime de lămâie Meyer și arome proaspete de caise.