Somon fiert în apă în instanța de judecată-Bouillon cu busuioc un
Somon fiert în apă în instanța de judecată-Bouillon cu busuioc un Unixteri ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 6.91 pe portie, această rețetă acoperă 38% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 442 calorii, 55g de proteine, și 17g de grăsime. Această rețetă servește 10. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primar dieta. Un amestec de busuioc un olixoli, frunze de dafin, țelină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este uimitor. Încercați Cod fiert în bulion de curte, Picior de miel fiert în bulion de vin alb, și Louisiana Court-Bouillon (Sau Cajun Court Bouillon) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți primele 8 ingrediente la fiert într-o oală mare. Reduceți căldura, acoperiți parțial și fierbeți 30 de minute.
Scurgeți bulionul, aruncând solidele; rece. Acoperiți și răciți.
Locul de pește pe raft în braconier.
Se toarnă bulionul răcit în braconier.
Adăugați apă, dacă este necesar, pentru a acoperi complet peștele. Acoperiți și gătiți la foc mediu până când lichidul începe să fiarbă (aproximativ 25 de minute). Reduceți căldura până când bulele abia se rup de suprafață. Gatiti 5 minute sau pana cand termometrul introdus in cea mai groasa parte a pestelui ajunge la 12
Căldura reziduală ar trebui să continue să gătească pește la o temperatură sigură de 140. (Dacă nu sunteți sigur, introduceți un cuțit pentru a vedea dacă carnea este opacă.)
Scoateți peștele din bulion; îndepărtați pielea superioară. Se răcește la temperatura camerei. Acoperiți și răciți.
Se servește cu Aoli de busuioc.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, merge excelent cu somonul fript sau la grătar.
![Chardonnay 2017 este vibrant și bogat, cu arome ispititoare, care duc la un miez ferm de arome de pere, mere și caise umbrite de stejar ușor condimentat. Pe cerul gurii, vinul oferă strat după strat de arome persistente. Vinul evidențiază puritatea varietală cu eleganță și prospețime pe gust.Chardonnay a fost ales de la 4 la 31 de ani vines din porțiuni selectate din nouă blocuri de viță de vie, care sunt plantate la o altitudine de 1.413-1.494 picioare. Selecția din acest an a fost compusă din 10 clone Chardonnay—nouă burgundiene și aclamata selecție Heritage Weimer—care creează împreună complexitatea aromelor și a aromelor pe care le căutăm pentru Chardonnay-ul nostru select Mountain.]()
Chardonnay 2017 este vibrant și bogat, cu arome ispititoare, care duc la un miez ferm de arome de pere, mere și caise umbrite de stejar ușor condimentat. Pe cerul gurii, vinul oferă strat după strat de arome persistente. Vinul evidențiază puritatea varietală cu eleganță și prospețime pe gust.Chardonnay a fost ales de la 4 la 31 de ani vines din porțiuni selectate din nouă blocuri de viță de vie, care sunt plantate la o altitudine de 1.413-1.494 picioare. Selecția din acest an a fost compusă din 10 clone Chardonnay—nouă burgundiene și aclamata selecție Heritage Weimer—care creează împreună complexitatea aromelor și a aromelor pe care le căutăm pentru Chardonnay-ul nostru select Mountain.
The 2017 Chardonnay is vibrant and rich with enticing aromas that lead to a firm core of pear, apple and apricot flavors shaded by lightly-spiced oak. On the palate, the wine offers layer upon layer of lingering flavors. The wine highlights varietal purity with elegance and freshness on the palate.The Chardonnay was picked from 4 to 31-year-old vinesfrom select portions of nine vineyard blocks, which areplanted at an elevation of 1,413-1,494 feet. This year’s selection comprised of 10 Chardonnay clones—nine Burgundian and the acclaimed Heritage Weimer Selection—that together create the complexity in aromatics andflavors we seek for our Mountain Select Chardonnay.