Somon fiert la cuptor în lămâie-tarhon Cr Aproxme fra Aproxormche
Somon fiert la cuptor în lămâie-tarhon Cr cca FRA este un fără gluten, primar și pescatarian felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 484 calorii, 35g de proteine, și 34G de grăsime fiecare. Pentru $5.36 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Cap la magazin și ridica unt; mai mult, CR fra fra fra, sare kosher și piper, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este destul de bun. Încercați Somon afumat la cald cu tarhon Cr Aproxme fra aprox. che, Stridii cu Creme Fraiche, lămâie și tarhon, și Latkes de cartofi cu somon afumat, Caviar și tarhon Cr Aproxme fra Bucroche pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.
Tăiați o bucată de pergament pentru a se potrivi într-o tigaie mare rezistentă la cuptor, tigaie sau vas de copt rezistent la flacără. Ungeți ușor o parte a pergamentului.
Combinați sucul de lămâie, tarhonul și crme frache într-un castron mic și lăsați-l deoparte. Se Topește 2 Tbs. din untul din tigaie sau vasul de copt la foc mediu-mare.
Adăugați șalota și vermutul și reduceți la o glazură; se ia de pe foc. Condimentați fileurile cu sare și piper și aranjați într-un singur strat în tigaie.
Se toarnă amestecul crme frache peste somon, se acoperă cu pergamentul, cu untul în jos și se coace până când somonul este doar opac pe tot parcursul, 18 până la 20 de minute; dont overcook.
Transferați somonul pe o farfurie și păstrați-l la cald.
Puneți tigaia la foc mediu și reduceți sosul până când este suficient de gros pentru a acoperi ușor o lingură.
Se ia de pe foc, se amestecă restul de 2 Tbs. unt și gust pentru sare și piper. Puneți fiecare file de somon pe o farfurie caldă și puneți sosul peste fiecare.
Se ornează cu mărar sau arpagic. Sugestii De Servire
Serviți somonul cu mazăre de primăvară sau sparanghel. Sugestii de băuturi încercați un Chardonnay francez crocant sau Sauvignon Blanc cu puțin sau deloc stejar, cum ar fi Chablis din
Rolland Lavantureux sau salonul Domaine Chavet Menetou, puțin cunoscut Loire Sauvignon Blanc.
36, Grăsimi Mononesaturate
Evaluați această rețetă și vizualizați recenzii
4, Grăsimi Polinesaturate
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 62 de dolari pe sticlă.
![Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay]()
Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay
Vinul este de culoare galben paie. Pe nas exprimă pere prăjite lent și flori de caprifoi. Pe cerul gurii, vinul este luminos și corpolent, cu o mulțime de lămâie Meyer și arome proaspete de caise.