Somon fiert la cuptor a la Paige cu mărar, ceapă Vidalia și gust de castraveți
Această rețetă face 4 porții cu 73 calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru 83 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ceapa vidaliană, zahărul, castravetele și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Cuptor somon fiert în apă a la Paige (Rachael Ray), Biscuiți de mărar cu somon afumat și gust de castraveți, și Cina simplă preferată a prietenului meu englez Maggie: somon fiert cu sos de mărar Dijon, castraveți și pâine întunecată, cartofi noi cu mentă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Frecați fundul unui vas de copt superficial cu unt rece. Aranjați somonul în farfurie. Condimentează peștele cu sare și piper.
Adăugați bulion și câteva crenguțe de mărar în tigaie. Prăjiți peștele 12 până la 15 minute.
Combinați zahărul, sarea și oțetul în fundul unui bol mediu.
Adăugați ceapa tocată, castravetele tocate și ridichile.
Presărați în 3 linguri mărar tocat și aruncați amestecul pentru a acoperi în oțet, zahăr și sare.
Scoateți peștele din cuptor. Lingurați sucurile de tigaie peste pește și transferați cu atenție pe farfurii individuale sau platou. Pește de top cu gust și se servește.