Somon Fiert I
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați somonul Poșat. Această rețetă servește 6 și costă 5,4 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 45g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 379 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână unt, morcovi, friptură de somon și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 76%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Somon braconat cu ceai, Somon Întreg Braconat, și Somon Fiert pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, încălziți untul și sotati ceapa, morcovii și țelina timp de 5 minute.
Adăugați apa, vinul și sarea și piperul în tigaie.
Lăsați amestecul să fiarbă încă 5 minute.
Înfășurați somonul în pânză de brânză și puneți-l în lichidul care fierbe. Coborâți focul, acoperiți și fierbeți ușor timp de aproximativ 15 minute (5 minute pe kilogram în cazul în care ați cumpărat o friptură de somon mai mare).
Scoateți somonul din tigaie cu grijă, desfaceți și serviți fierbinte.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este Chardonnay de la A la Z. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 15 dolari.
![De la A La Z Chardonnay]()
De la A La Z Chardonnay
Chardonnay 2010 de la A la Z se deschide cu arome de flori albe, mandarină, tei, gutui, piatră umedă și minerale care se dezvoltă în continuare în nucșoară, miere, măr verde cu note de ghimbir. Un atac încărcat cu minerale este luminos, îmbucurător și intens. Palatul Mijlociu nuanțat continuă cu arome care oglindesc și amplifică aromele. Finisajul este lung, curat, crocant și suculent, cu arome de caprifoi, citrice și piatră umedă. Acest vin exemplifică clasicul Oregon steely Chardonnay. 2010 a fost o epocă excepțională pentru vinurile albe din Oregon și acest vin sofisticat condus de terroir nu face excepție; luminos, acidulat și intens pe care îl va livra în următorii 5 ani.