Somon fiert cu sos de mărar

Somon fiert cu sos de mărar
Somonul fiert cu sos de mărar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 2,97 USD pe porție. O porție conține 206 calorii, 24g de proteine, și 9g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați mărar, smântână, muștar dijon și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 77%. Rețete similare includ Somon fiert și sos de mărar, Mousse de somon fiert cu sos de mărar, și Somon fiert cu sos de muștar-mărar.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare antiaderentă, combinați apa, vinul, ceapa și țelina. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; adăugați somon și braconaj, neacoperit, timp de 5-10 minute sau până când peștele este ferm și fulgi ușor cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciorchine De țelină, Feliată (aproximativCiorchine De țelină, Feliată (aproximativ
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Între timp, într-un castron mic, combinați ingredientele sosului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
3
Se servește cu somon.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, merge excelent cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca trei bastoane Durell Vineyard origine Chardonnay. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 44 de dolari pe sticlă.
Trei Bastoane Durell Vineyard Origine Chardonnay
Trei Bastoane Durell Vineyard Origine Chardonnay
Aur alb în pahar cu arome de floare de lămâie și smochine proaspete, acest vin oferă o abordare răcoritoare asupra podgoriei Durell. Fermentat în ouă de beton, vinul prezintă mineralitatea semnată de Durell juxtapusă cu o gură netedă și rotundă. Îmbătrânirea pe drojdie în butoaie din oțel inoxidabil dezvoltă prezența Palatului, citricele proaspete însuflețesc vinul. Indicii de piersic de vară evidențiază finisajul lung și delicios.
DificultateNormal
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate42
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista