Somonul poșat cu sos de muștar este un fără gluten, primar și pescatarian felul principal. Pentru $2.28 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 190 calorii, 18g de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți la îndemână smântână, pătrunjel, coajă de lămâie și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma coaja de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri de marmeladă de portocale cu glazură de coajă de portocală ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este bun. Încercați Somon fiert cu un sos de muștar-mărar, Somon pocat cu sos de miere-muștar, și Somon sockeye pocat cu sos de ierburi de muștar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Așezați fileurile într-o tigaie mare într-un singur strat și adăugați suficientă apă pentru a acoperi cu 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Adăugați ceapa, țelina, morcovul, boabele de piper, sarea, frunza de dafin și sucul de lămâie. Aduceți la fierbere la foc mare, apoi reduceți focul până când apa abia fierbe. Se fierbe la foc mic până când fileurile de somon sunt fierte și încep să se descuameze, aproximativ 10 minute. Scoateți ușor somonul din apă și transferați-l într-o grătar așezată peste o foaie de copt și lăsați-l să se răcească la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Somon
Suc De Lămâie
Boabe De Piper
Frunze De Dafin
Morcov
țelină
Ceapă
Apă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Suport De Sârmă
3
Faceți sos: într-un castron mediu, combinați smântână, muștar, suc de lămâie, mărar, pătrunjel, coajă, sare și piper și amestecați bine pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Suc De Lămâie
Smântână
Muștar
Pătrunjel
Sos
Mărar
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Aranjați somonul pe un platou înconjurat de pene de lămâie și crenguțe de pătrunjel și mărar.
Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este Rochioli Estate Chardonnay. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 42 de dolari.