Somon fiert cu menta de lamaie Tzatziki este un fără gluten, primar și pescatarian felul principal. Această rețetă servește 6. Pentru $ 4.99 pe portie, această rețetă acoperă 27% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 329 calorii, 33g de proteine, și 11g de grăsime. Dacă aveți coajă de lămâie, vin, sare și piper și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a utiliza până frunze de dafin ai putea urma acest curs principal cu Adorabil Sos De Mere Prajiturele ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. 5 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 3 ore și 18 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este super. Încercați Iarbă braconată și somon de lămâie, Somon Fiert Cu Maioneză De Lămâie, și Fripturi de somon fierte în bulion de lămâie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Puneți vinul, apa, frunzele de dafin, pătrunjelul și lămâile feliate într-o tigaie mare adâncă și aduceți la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
3
Adăugați somonul, cu pielea în jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
4
Adăugați mai multă apă, dacă este necesar, pentru a acoperi somonul. Acoperiți tigaia și fierbeți la foc mic până când peștele este doar gătit, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Bomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
5
Transferați peștele pe o farfurie, acoperiți-l și răciți-l complet la frigider, aproximativ 3 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță Brite
6
Pentru a servi, curățați pielea de file și răzuiți orice carne brună.
7
Puneți peștele pe o farfurie de servire, garnisiți cu scallion și feliile de lămâie rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Bomboane De Caracatiță Brite
8
Se serveste cu lamaie menta Tzatziki.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tzatziki
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
9
Aliniați o strecurătoare cu un prosop de hârtie și puneți strecurătoarea peste un bol.
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
10
Puneți iaurtul în filtru și puneți-l la frigider pentru a se scurge și îngroșa timp de 3 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
11
Semințe și grătar grosier castravetele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culese Crengute De Marar
12
Scurgeți-l bine. Într-un castron mediu, amestecați iaurtul îngroșat și uleiul de măsline. Se amestecă castravetele, sucul de lămâie, usturoiul, coaja și menta. Condimentează cu sare și piper, după gust și servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Culese Crengute De Marar
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, merge excelent cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este GEN5 Chardonnay. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 9 dolari.