Somon Fiert Cu Maioneză De Lămâie

Somon Fiert Cu Maioneză De Lămâie
Somonul poșat cu maioneză de lămâie este un fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și pescatarian felul principal. O porție conține 841 calorii, 40g de proteine, și 54g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 8,28 USD pe porție. Dacă aveți la îndemână coajă de lămâie, vin, file de somon și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma pene de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Baclava Rulată ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Colet-somon pocat cu maioneză herby, File De Somon Poșat Cu Maioneză De Năsturel, și Somon Poșat rece cu maioneză din plante.

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ați putea încerca este Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay. Are 4,1 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay
Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay
Bogat și stratificat, cu note mătăsoase de piersică, nectarină, pere coapte și vanilie.
DificultateNormal
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate45
Revista