Somon Fiert

Somon Fiert
Somonul fiert este un fără gluten, fără lactate și primal felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 35g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 378 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 5,9 USD pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 23 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de praz, vin, morcovi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sarea grosieră, puteți urma acest fel principal cu Budincă De Ciocolată Crudă Sănătoasă ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este solid. Încercați Somon Fiert, Somon Întreg Braconat, și Somon braconat cu ceai pentru rețete similare.

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ați putea încerca este Tyler Winery Santa Barbara County Chardonnay. Are 4,1 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 30 de dolari.
Crama Tyler Santa Barbara County Chardonnay
Crama Tyler Santa Barbara County Chardonnay
2015 a adus cea mai veche epocă a deceniului de până acum. După recoltele mari din 2013 și 2014 și seceta continuă, vița de vie a produs o fracțiune din fructe decât în ultimii doi ani. Au scăzut cu aproximativ 30% în general, dar rezultatul a fost o calitate excepțională și vinuri profunde, puternice, cu o aciditate mare. Citrice, anason, soluție salină și energic.
DificultateUșor
Gata În23 m.
Porții4
Scor De Sănătate46
Revista