Somon elvețian învelit cu Bietă
Somonul elvețian învelit în Chard ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, prietenoasă cu fodmap și întreagă 30 are 212 calorii, 19g de proteine, și 11g de grăsime pe porție. Pentru $2.05 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. 103 persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de sare și piper măcinat, frunze de brânză elvețiană, file de somon crescut de fermă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma portocala, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri de marmeladă de portocale cu glazură de coajă de portocală ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 77%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Somon prăjit învelit în Bietă Elvețiană, Somon Cu Bietă Elvețiană, și Quiche de somon și Chard elvețian pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 218°.ungeți fundul unui vas de copt cu 1/2 linguriță de ulei; pus deoparte. Zest portocaliu și transferați coaja într-un castron mic. Cojiți portocala și tocați aproximativ, aruncând semințele.
Se adaugă în castron cu coajă împreună cu chipotle, 1/2 linguriță ulei, sare și piper. Aruncați ușor; pune salsa deoparte.
Periați somonul peste tot cu 1 linguriță de ulei rămas; condimentează cu sare și piper. Folosind o furculiță, zdrobiți Coasta fiecărei frunze de smog pentru a o face mai flexibilă. Aranjați fiecare file de somon pe una dintre frunzele de smog și lingurați jumătate din salsa peste fiecare. Înfășurați somonul și salsa în frunze de smog, împăturind capetele frunzelor pentru a face 2 pachete. Aranjați în vasul de copt, cu cusătura în jos.
Coaceți aproximativ 15 minute și serviți.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Thrive Pinot Grigio cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Thrive Pinot Grigio