Somon Dilly

Somon Dilly
Dacă aveți aproximativ 25 de minute la dispoziție în bucătărie, Dilly Salmon ar putea fi o rețetă excelentă fără gluten, fără lactate și pescatariană de încercat. O porție conține 140 de calorii , 4 g de proteine și 5 g de grăsimi . Pentru 80 de cenți per porție , primiți un aperitiv pentru 12 persoane. Vă este oferit de Taste of Home. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și aș spune că a fost pe gustul tău. Un amestec de sos de soia, piper, muștar Dijon și câteva alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă obține un scor mediu de 27% , ceea ce nu este chiar atât de uimitor. Rețete similare includ Salata Nicoise de Somon Afumat din Alaska cu Brânză Feta sfărâmată Alouette , Fileuri de Somon în Crustă de Migdale cu Broccoli Copt și Crochete de Cartofi cu Migdale și Fulgi de Somon .

Instrucțiuni

1
Într-un bol mic, amestecați muștarul, vinul, zahărul brun, oțetul și sosul de soia până se omogenizează bine. Încorporați treptat uleiul și amestecați cu un tel. Adăugați mărarul și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UmărUmăr
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Crengute De Marar Proaspat CuleseCrengute De Marar Proaspat Culese
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
2
Puneți somonul într-un vas de sticlă puțin adânc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
3
Turnați 2 căni de marinadă peste somon. Acoperiți și dați la frigider timp de 1 oră. Acoperiți și dați la frigider restul de marinadă pentru ungere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
4
Scurgeți și aruncați marinada. Folosind un clește cu mâner lung, umeziți un prosop de hârtie cu ulei de gătit și ungeți ușor grătarul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
5
Așezați somonul cu pielea în jos pe grătar. Frigeți-l la grătar, acoperit, la foc mediu sau la cuptor la 10 cm de foc timp de 5 minute. Ungeți cu o parte din marinada rezervată. Frigeți-l încă 7-9 minute sau până când peștele se desface ușor cu o furculiță, ungând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
DificultateMediu
Gata În25 m.
Porții12
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista