Somon Dilly
Dacă aveți aproximativ 25 de minute la dispoziție în bucătărie, Dilly Salmon ar putea fi o rețetă excelentă fără gluten, fără lactate și pescatariană de încercat. O porție conține 140 de calorii , 4 g de proteine și 5 g de grăsimi . Pentru 80 de cenți per porție , primiți un aperitiv pentru 12 persoane. Vă este oferit de Taste of Home. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și aș spune că a fost pe gustul tău. Un amestec de sos de soia, piper, muștar Dijon și câteva alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă obține un scor mediu de 27% , ceea ce nu este chiar atât de uimitor. Rețete similare includ Salata Nicoise de Somon Afumat din Alaska cu Brânză Feta sfărâmată Alouette , Fileuri de Somon în Crustă de Migdale cu Broccoli Copt și Crochete de Cartofi cu Migdale și Fulgi de Somon .
Instrucțiuni
Într-un bol mic, amestecați muștarul, vinul, zahărul brun, oțetul și sosul de soia până se omogenizează bine. Încorporați treptat uleiul și amestecați cu un tel. Adăugați mărarul și piperul.
Puneți somonul într-un vas de sticlă puțin adânc.
Turnați 2 căni de marinadă peste somon. Acoperiți și dați la frigider timp de 1 oră. Acoperiți și dați la frigider restul de marinadă pentru ungere.
Scurgeți și aruncați marinada. Folosind un clește cu mâner lung, umeziți un prosop de hârtie cu ulei de gătit și ungeți ușor grătarul.
Așezați somonul cu pielea în jos pe grătar. Frigeți-l la grătar, acoperit, la foc mediu sau la cuptor la 10 cm de foc timp de 5 minute. Ungeți cu o parte din marinada rezervată. Frigeți-l încă 7-9 minute sau până când peștele se desface ușor cu o furculiță, ungând ocazional.