Somon de zahăr brun condimentat cu Salsa de piersici-kiwi

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați somonul de zahăr brun condimentat cu Salsan de piersici-kiwi. Această rețetă servește 6 și costă 2,96 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 23g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 287 calorii. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și pescatarian dieta. 11 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de kiwi, piersici, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi nucșoara măcinată, puteți urma acest fel principal cu Tort De Nucșoară Cu Afine ca desert. Este un accesibil rețetă pentru fanii mâncării mexicane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Cu o lingură scor de 68%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ Somon cu crustă de zahăr cu Salsa de piersici de Avocado, Rolling Stones Cupcake cu zahăr brun cu umplutură de cremă de nucă de cocos, glazură de rom condimentată și zahăr brun crăpat fragil, și Peach Kiwi Avocado Pepper Salsa.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Somonul poate fi asociat cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 62 de dolari pe sticlă.
![Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay]()
Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay
Vinul este de culoare galben paie. Pe nas exprimă pere prăjite lent și flori de caprifoi. Pe cerul gurii, vinul este luminos și corpolent, cu o mulțime de lămâie Meyer și arome proaspete de caise.