Somon De Tei Chipotle
Somonul de tei Chipotle este un fără gluten, fără lactate și primal rețetă cu 2 porții. O porție conține 634 calorii, 68G de proteine, și 36g de grăsime. Pentru $ 8.13 pe portie, această rețetă acoperă 42% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Această rețetă este plăcută de 68 de gurmanzi și bucătari. Un cuplu de oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Un amestec de pudră de chipotle, tei, sare de mare celtică și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până sare de mare ai putea urma acest curs principal cu Brownies Cu Sare De Mare De Zmeură ca desert. Cu o lingură scor de 98%, acest fel de mâncare este spectaculos. Încercați Somon De Tei Chipotle, Miere Chipotle Lime Somon, și Tacos de somon la grătar cu iaurt de var chipotle pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 500clătiți somonul, uscați-l și așezați-l pe o foaie de copt metalică
Frecați fiecare file cu ulei de măsline
Strângeți sucul dintr-o jumătate de var pe fiecare file
Presărați fileurile cu sare și chipotle, apoi așezați o jumătate de var deasupra fiecărui file
Reduceți temperatura cuptorului la 275
Puneți somonul la cuptor și gătiți timp de 8-12 minute, în funcție de cât de bine vă place peștele
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Vinurile retrospective Chardonnay cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
![Vinuri Retrospective Chardonnay]()
Vinuri Retrospective Chardonnay
Chardonnay-ul nostru 2018 provine din podgoriile din Carneros și Oak Knoll. Fermentat în oțel inoxidabil, apoi îmbătrânit trei luni pe drojdie în stejar francez neutru, vinul prezintă o mare aciditate, greutate și senzație de gură. Acest Chardonnay 100% prezintă aciditate rezervată în mod normal vinurilor inoxidabile. Acesta este un Chardonnay frumos echilibrat.