Somon De Susan-Soia
Somonul de susan-soia este un fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și pescatarian felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 38g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 458 calorii. Această rețetă servește 2. Pentru $ 4.43 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână arpagic, zahăr brun, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este destul de bun. Încercați Sos De Soia-Susan, Sparanghel de susan cu sos Aioli de soia-usturoi, și Taitei Cu Sos De Soia pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați zahărul brun, sosul de soia și oțetul.
Ungeți jumătate din amestecul de soia peste somon și lăsați să stea 10 până la 15 minute.
Încălziți uleiurile într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare. Saut somon 3 până la 4 minute, întoarceți și periați cu amestecul de soia rămas. Gatiti 3 minute sau pana la gradul dorit de coacere.
Se presară semințe de susan și arpagic.
Notă de vin: Amy Arrington, de la Southern Wine and Spirits din Charleston, Carolina de Sud, sugerează opțiuni de vin pentru a servi cu această masă: Chardonnay Franciscan, cu fructul său copt, corpul complet și textura cremoasă, se împerechează frumos cu somonulse poate ridica la gustul substanțial al somonului, dar are suficientă aciditate pentru contrast. Pinot Noir prietenos cu alimentele de la Esser Vineyard face o completare gustoasă a bogăției peștelui, iar taninurile sale scăzute nu interferează cu aromele frumoase ale somonului.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Lapis Luna Chardonnay cu un rating de 4, 7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
![Lapis Luna Chardonnay]()
Lapis Luna Chardonnay
Coajă de portocală, ananas copt, pâine prăjită și vanilie pe nas. Corpolent, proaspăt și plin de viață, cu piersici albe luxuriante și arome de mere coapte care duc la un finisaj sărat cu unt.