Somon de susan cu Wasabi Mayo
Dacă aveți aproximativ 35 de minute de petrecut în bucătărie, somon de susan cu Wasabi Mayo ar putea fi o rețetă super fără gluten și pescatarian de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 31 g de proteine , 31 g de grăsimi și un total de 414 de calorii . Această rețetă servește 6. Pentru 3,85 USD per porție , această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână unt, ulei de susan, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă de la Taste of Home are 1 fani. Funcționează bine ca fel principal destul de scump. Cu un scor de 65% , acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ rulouri de somon cu susan cu Wasabi Mayo , sâmbătă cu Rachael Ray – Burgers cu somon cu ghimbir Wasabi Mayo și somon prăjit cu susan cu maioneză Wasabi .
Instrucțiuni
Stropiți unt și 2 linguri de ulei într-un recipient de 13 inchi. x 9-in. vas de copt; înclinați pentru a acoperi fundul.
Puneți somonul în farfurie; ungeți cu uleiul rămas și stropiți cu sare și piper.
Coaceți, descoperit, la 425° timp de 18-22 de minute sau până când peștele se fulge ușor cu o furculiță. Între timp, combinați maioneza, sucul de lămâie și wasabi.
Presărați somonul cu ceapă și semințele de susan.
Vin recomandat: Pinot Noir, Pinot Grigio, Gruener Veltliner
Peștele poate fi asociat cu Pinot Noir, Pinot Grigio și Gruener Veltliner. Peștele este la fel de divers ca și vinul, așa că este greu să alegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau un Grüner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cu carne, cu aromă puternică, cum ar fi somonul și tonul, poate face față chiar și unui vin roșu ușor, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ați putea încerca este Etude Heirloom Pinot Noir. Are 5 stele din 5 și o sticlă costă aproximativ 89 de dolari.
![Etude Heirloom Pinot Noir]()
Etude Heirloom Pinot Noir