Somon de Sake vindecat rapid cu Quinoa

Somon de Sake vindecat rapid cu Quinoa
Somonul de Sake vindecat rapid cu Quinoa ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 502 calorii, 30g de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.66 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Dacă aveți la îndemână quinoa, ardei gras, suc de portocale și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma zahărul, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți De Zahăr Rafinat Din Grâu Integral Fără Zahăr ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Gatiti cartea: somon vindecat rapid, Sake - somon Sockeye aburit cu unt de Sake, și Sake Ghimbir Somon Glazurat.

Instrucțiuni

1
Așezați somonul, cu pielea în jos, pe o farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SomonSomon
2
Combinați 1 linguriță de sare kosher și 1 linguriță de zahăr; frecați amestecul de sare uniform pe părțile jupuite ale somonului. Acoperiți cu folie de plastic; se răcește 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SareSare
SomonSomon
ZahărZahăr
FolieFolie
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
3
Scoateți folia de plastic din somon. Clătiți somonul sub apă rece; se usucă cu un prosop de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SomonSomon
ApăApă
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
4
Combinați 1 cană de sake, restul de 1 linguriță de zahăr, pastă de chili și usturoi într-o pungă de plastic cu fermoar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De ChiliPastă De Chili
UsturoiUsturoi
ZahărZahăr
Sos Japonez De SusanSos Japonez De Susan
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi ZiplocPungi Ziploc
5
Adăugați somon; sigilați și marinați la frigider 1 oră, întorcându-vă ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SomonSomon
6
Puneți quinoa într-o sită fină; așezați sita într-un castron mare. Acoperiți quinoa cu apă. Folosind mâinile, frecați boabele împreună timp de 30 de secunde; clătiți și scurgeți. Repetați procedura de două ori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BoabeBoabe
4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite
ApăApă
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
BolBol
7
Se scurge bine.
8
Încălziți untul și 1 linguriță de ulei de măsline într-o cratiță medie la foc mediu-mare până când untul se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
9
Adăugați piper, morcov și ceapă în tigaie; saut 2 minute sau până când ceapa este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MorcovMorcov
PiperPiper
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
10
Adăugați quinoa; gatiti 1 minut, amestecand continuu. Se amestecă 1 cană de apă, rămânând 1/2 cană de sake, suc și 1/4 linguriță de sare; se aduce la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 20 de minute sau până când lichidul este absorbit și quinoa este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite
SucSuc
ApăApă
Sos Japonez De SusanSos Japonez De Susan
SareSare
11
Se ia de pe foc; puf cu o furculiță. Se amestecă pătrunjelul. Păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătrunjelPătrunjel
12
Preîncălziți cuptorul la 45
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
13
Scoateți somonul din pungă, rezervând marinada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
SomonSomon
14
Puneți marinada într-o cratiță mică la foc mediu-mare și gătiți până se reduce la 2 linguri (aproximativ 7 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
15
Periați părțile jupuite de somon cu restul de 1/2 linguriță de ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SomonSomon
Ulei De GătitUlei De Gătit
16
Încălziți o tigaie rezistentă la cuptor la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
CuptorCuptor
17
Adăugați somon în tigaie, cu pielea în sus; gatiti 3 minute sau pana se rumenesc. Întoarceți somonul și ungeți cu marinată redusă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
SomonSomon
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
18
Puneți tigaia în cuptor și coaceți la 450 timp de 5 minute sau până când peștele se fulgi ușor atunci când este testat cu o furculiță sau până la gradul dorit de coacere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
19
Se servește imediat cu quinoa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Somon în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca Hanna Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Hanna Chardonnay
Hanna Chardonnay
Cu o culoare de miere strălucitoare și paie aurie, acest vin aduce arome de piersică la grătar, plăcintă cu pere, cu caramel, pătlagină,ananas. Pe cerul gurii, proaspete felie de mere cu crustă plăcintă, caramel, plăcintă cu pere, piersici la gratar, pâine prăjită și banane.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate31
Revista