Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și pescatariană are 64 calorii, 4G de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 25 și costă 66 de cenți pe porție. Mergeți la magazin și ridicați chimen măcinat, lapte de cocos lite, ardei gras și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor este destul de rău. Încercați Somon Curry Cu Nucă De Cocos, Somon de cocos-Curry și orez Basmati, și Găluște de somon cu sos Curry de nucă de cocos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 191°.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Amestecați primele 4 ingrediente și 1 linguriță. pudră de curry în blender până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Albă, Tăiată Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Așezați peștele, cu pielea în jos, pe foaia de copt pulverizată cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Bomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
4
Se amestecă sucul de lămâie și pudra de curry rămasă; periați pe pește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Albă, Tăiată Cubulețe
Avocado Hass Ușor Piure
Bomboane De Caracatiță Brite
5
Coaceți 8 până la 10 min. sau până când peștele fulgi ușor cu furculita. Între timp, încălziți uleiul în tigaie mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță Brite
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, Decojiți
6
Adăugați ardei grași, roșii și ceapă; gatiti 5 min., amestecând frecvent. Se amestecă amestecul de nucă de cocos; gatiti 5 min. sau până se încălzește, amestecând frecvent. Se amestecă coriandru.
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Chardonnay de la A la Z cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.