Somon de muștar cu sos de vin roșu
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați somonul cu piper de muștar cu sos de vin roșu. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 31g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 298 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 4,37 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primar dieta. Mergeți la magazin și ridicați dovlecei, frunze de oregano, file de somon și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma vinul roșu, puteți urma acest fel principal cu Tort De Ciocolată Cu Vin Roșu #SundaySupper ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este extraordinar. Încercați Somon Cu Sos De Muștar De Vin, Somon la gratar cu sos de mustar-vin, și Somon Prăjit Cu Piper Cu Sos De Cremă De Muștar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Fierbeți sau cuptorul cu microunde întregul dovlecel până când tocmai ați fiert. Se lasă să se răcească suficient pentru a se tăia în fâșii subțiri. Pune deoparte.
Scoateți pielea și oasele din somon.
Combinați ardeiul, semințele de muștar și oregano și apăsați pe blaturile de somon pentru a acoperi.
Încălziți uleiul într-o tigaie antiaderentă și gătiți somonul timp de 1 până la 2 minute pe fiecare parte.
Transferați într-un vas de copt și păstrați la cald într-un cuptor foarte scăzut.
Se toarnă vinul roșu în tigaie și se gătește până când vinul se reduce și se îngroașă. Întoarceți fâșiile de dovlecel într-o cratiță separată cu puțină apă sau stoc și busuiocul și reîncălziți.
Serviți somonul peste dovlecel și lingurați peste sosul de vin roșu.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, merge excelent cu somonul fript sau la grătar. Santan Ema Reserve Chardonnay cu un rating de 4.3 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 14 dolari pe sticlă.
![Santa Ema Reserve Chardonnay]()
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Chardonnay Reserva este un vin strălucitor de culoare galben auriu care provine din Valea Leyda. Apare un buchet de fructe tropicale coapte, cum ar fi bananele și fructele pasiunii, împreună cu atingeri de miere și vanilie. În gură, este un vin de echilibru bun și aciditate plăcută.Ideal pentru a merge cu pește gras și sosuri, fructe de mare și crab la grătar. De asemenea, ideal pentru carne albă și brânzeturi mature.