Somon De Miere-Muștar
Somonul cu muștar de miere ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție conține 263 calorii, 34G de proteine, și 11g de grăsime. Pentru $3.93 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână file de somon, oțet de vin, miere și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma oțetul de vin alb, puteți urma acest fel principal cu Tort De Catifea Roșie ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este super. Încercați Somon de usturoi muștar copt cu sos de muștar miere, Somon Cu Muștar De Miere, și Somon Cu Sos De Muștar Cu Miere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți broiler cu grătar de cuptor la 6 inci distanță de căldură. Se amestecă împreună primele 5 ingrediente într-un castron mic. Aranjați fileurile de somon pe o foaie de copt căptușită cu folie de aluminiu; periați somonul cu sos de miere-muștar.
Se fierbe somonul, tigaia rotativă la jumătatea drumului, 8 minute sau până când este gătită.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Somonul poate fi asociat cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca Chardonnay GEN5. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 9 dolari pe sticlă.
![GEN5 Chardonnay]()
GEN5 Chardonnay
Un Chardonnay foarte prietenos, cu arome suculente de fructe tropicale, un indiciu de cremozitate și un finisaj lung și luminos. Timp de cinci generații, familia noastră a trăit și a lucrat pământul nostru în Lodi, California, străduindu-se mereu să părăsească Pământul într-o stare mai bună pentru următoareagenerație.