Somon De Lămâie-Soia Ars În Tigaie

Somon De Lămâie-Soia Ars În Tigaie
Somonul de lămâie-soia ars în tigaie este un fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și pescatarian felul principal. Pentru $ 4.09 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție conține 291 calorii, 35g de proteine, și 15g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de file de somon, suc de lămâie, ulei vegetal și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este destul de bun. Încercați Somon Ars Cu Unt De Lămâie, Tigaie cu lămâie-usturoi - somon ars și sparanghel, și Somon Prăjit În Tigaie Cu Pesto De Busuioc De Lămâie pentru rețete similare.

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ați putea încerca este Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay. Are 4,1 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay
Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay
Bogat și stratificat, cu note mătăsoase de piersică, nectarină, pere coapte și vanilie.
DificultateNormal
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate42
Revista