Somon de ghimbir și Lime

Somon de ghimbir și Lime
Ghimbirul și somonul de tei necesită aproximativ 30 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 192 calorii, 23g de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $2.68 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Allrecipes. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Funcționează bine ca fel principal. Un amestec de condimente de fructe de mare, var, file de somon și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma varul, puteți urma acest fel principal cu Tort alimentar Lime Angel cu glazură de Lime și fistic ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este uimitor. Rețete similare includ Somon de tei și ghimbir, Somon Glazurat Cu Var De Ghimbir, și Somon la grătar cu var și ghimbir.

Instrucțiuni

1
Setați raftul cuptorului la aproximativ 6 până la 8 inci de sursa de căldură și preîncălziți broilerul cuptorului; dacă setarea broiler are o setare scăzută, setați broiler la aceasta. Tapetați o foaie de copt cu folie de aluminiu.
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
2
Așezați somonul, cu pielea în jos, pe foaia de copt pregătită; frecați somonul cu ulei de măsline. Se condimentează cu condimente de fructe de mare și piper negru. Aranjați feliile de ghimbir deasupra somonului și presărați usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Piper NegruPiper Negru
Ulei De MăslineUlei De Măsline
UsturoiUsturoi
GhimbirGhimbir
SomonSomon
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
3
Așezați felii de var peste stratul de ghimbir-usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felie De TeiFelie De Tei
UsturoiUsturoi
GhimbirGhimbir
4
Se fierbe somonul până se încălzește și începe să devină opac, aproximativ 10 minute; urmăriți cu atenție. Dacă broilerul are o setare ridicată, întoarceți broilerul la acea setare și continuați să fierbeți până când somonul este gătit și fulgi ușor cu o furculiță, încă 5 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SomonSomon
Echipamente pe care le vei folosi
Pui BroilerPui Broiler
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții6
Scor De Sănătate72
Revista