Somon De Coriandru

Somon De Coriandru
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați somonul de coriandru. Această rețetă face 4 porții cu 262 calorii, 34G de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Pentru $3.86 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de file de somon, piper, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, întreg 30 și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este spectaculos. Rețete similare sunt Somon Cu Crustă De Coriandru, Somon prăjit cu cuscus de coriandru, și Chimen Coriandru Crusted Somon.

Instrucțiuni

1
Într-un vas mic, combinați sarea, piperul și coriandrul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CoriandruCoriandru
PiperPiper
SareSare
2
Se presară peste somon. Într-o tigaie antiaderentă, gătiți somonul în ulei la foc mediu timp de 4 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SomonSomon
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Adăugați usturoiul, sucul de lămâie și sosul de ardei iute. Reduceți căldura; acoperiți și gătiți cu 3-4 minute mai mult sau până când peștele se fulgi ușor cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos FierbinteSos Fierbinte
Suc De LămâieSuc De Lămâie
UsturoiUsturoi
PeștePește

Echipamente

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Lapis Luna Chardonnay cu un rating de 4, 7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Lapis Luna Chardonnay
Lapis Luna Chardonnay
Coajă de portocală, ananas copt, pâine prăjită și vanilie pe nas. Corpolent, proaspăt și plin de viață, cu piersici albe luxuriante și arome de mere coapte care duc la un finisaj sărat cu unt.
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate79
Revista