Somon de citrice cu verdeață usturoi

Dacă doriți să adăugați mai multe fără gluten, fără lactate și pescatarian rețete pentru colecția dvs., somonul de citrice cu verdeață de usturoi ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 39G de proteine, 13g de grăsime, și un total de 317 calorii. Pentru $5.36 pe portie, această rețetă acoperă 49% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. Mergeți la magazin și ridicați ulei vegetal, sos de soia, oțet de orez condimentat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma coaja portocalie, puteți urma acest fel principal cu Parfum De Afine-Portocale ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 87%, ceea ce este remarcabil. Rețete similare sunt Somon cu crustă de nuci, cu verdeață de usturoi și nuci, Paste cu verdeață usturoi, și Garlicky Collard Greens.
Instrucțiuni
Combinați primele 3 ingrediente într-o pungă de plastic cu fermoar; adăugați somon. Pungă de etanșare; marinați la frigider 30 de minute.
Preîncălziți cuptorul la 50
Scoateți fileurile din pungă și aruncați marinada.
Așezați fileurile, cu pielea în jos, într-o tigaie de prăjire superficială acoperită cu spray de gătit; gătiți la 500 timp de 13 minute sau până când peștele se fulgi ușor atunci când este testat cu o furculiță.
Încălziți uleiul într-un cuptor olandez la foc mediu-mare.
Adăugați usturoi, sare și un pachet de spanac; saut 1 minut sau până când spanacul se ofilește.
Adăugați spanacul rămas și gătiți 2 minute sau până când spanacul se ofilește, amestecând frecvent.
Se ia de pe foc; se aruncă cu oțet de orez. Aranjați 2/3 cană amestec de spanac pe fiecare din cele 4 farfurii; adăugați 1 file de somon.
Garnisiți cu ceapă, dacă doriți.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. GEN5 Chardonnay cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 9 dolari pe sticlă.
![GEN5 Chardonnay]()
GEN5 Chardonnay
Un Chardonnay foarte prietenos, cu arome suculente de fructe tropicale, un indiciu de cremozitate și un finisaj lung și luminos. Timp de cinci generații, familia noastră a trăit și a lucrat pământul nostru în Lodi, California, străduindu-se mereu să părăsească Pământul într-o stare mai bună pentru următoareagenerație.