Somon De Arpagic De Migdale

Somon De Arpagic De Migdale
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați somonul de arpagic de migdale. Această rețetă fără lactate și pescatariană servește 4 și costă $4.6 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 38g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 363 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de pâine, sare, arpagic și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma coaja de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Tort de lămâie-migdale cu umplutură de caș de lămâie ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este minunat. Încercați Pesto De Migdale-Arpagic, Somon cu maioneză de arpagic, și Briose cu somon și arpagic pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Combinați primele 5 ingrediente într-un robot de bucătărie; adăugați 1/4 linguriță sare. Procesați până se toacă fin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
3
Presărați somonul cu restul de 1/4 linguriță sare și piper. Fileurile superioare uniform cu amestec de pesmet; apăsați ușor pentru a adera.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
PesmetPesmet
SomonSomon
4
Așezați fileurile pe o foaie de copt acoperită cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
5
Coaceți la 400 timp de 10 minute sau până când peștele se fulgi ușor atunci când este testat cu o furculiță sau până la gradul dorit de coacere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Se servește cu pene de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De LămâiePană De Lămâie

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay
Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay
Nozzole le Bruniche este o expresie elegantă și distinctivă a soiului Chardonnay, cu un buchet curat și parfumat de fructe albe și tropicale compensate de ușoare nuanțe de pâine prăjită. Pe cerul gurii, acesta arată un echilibru superb de maturitate a fructelor subliniată de o aciditate proaspătă și structura corpului mediu, cu o impresie de ansamblu de complexitate delicată. Acestea se repetă în finisajul curat, persistent, care se termină pe o notă subtilă prăjită.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate60
Revista