Somonul de arpagic cu Remoulade este un fără gluten, fără lactate, întreg 30 și pescatarian felul principal. Această rețetă servește 4 și costă 4,76 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 35g de proteine, 39G de grăsime, și un total de 551 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Un amestec de muștar dijon, suc de lămâie, arpagic și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Cu o lingură scor de 73%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Cambulă cu crustă de caju cu Remouladă de arpagic, Prăjituri De Somon Cu Remoulade, și Somon Prăjit Cu Remouladă De Avocado.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mediu, amestecați maioneza cu sucul de lămâie, muștarul, caperele și 1 lingură de arpagic. Se amestecă merele și țelina și se condimentează remoulada cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
Remoulade
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Într-un castron mic, amestecați 1 lingură de ulei de măsline în restul de 1/2 cană de arpagic. Condimentează fileurile de somon cu sare și piper. Apăsați pasta de arpagic pe o parte a fiecărui file de somon.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
File De Somon
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Într-o tigaie mare antiaderentă, încălziți restul de 1 lingură de ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Adăugați fileurile, arpagicul în jos și gătiți la foc moderat până se rumenesc ușor, aproximativ 3 minute. Întoarceți fileurile și gătiți timp de 3 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
5
Transferați fileurile pe farfurii. Lingurați remoulada alături, împrăștiați ridichile deasupra și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Remoulade
Brânză Mozzarella Parțial Degresată Cubulețe (cuburi De 1/2 Inch)
Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Foley Johnson Carneros Chardonnay cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.