Somonul cu unt de lămâie și salsa de ananas ar putea fi doar Mexicane rețeta pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și pescatariană are 368 calorii, 34G de proteine, și 22g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $ 4.25 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână sare, coajă de lămâie, jalapeincurbo chile și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma ananasul, puteți urma acest fel principal cu Cupcakes Cu Ananas ca desert. Funcționează cel mai bine ca fel principal și se face în aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este solid. Încercați Somon cu salsa de ananas, Somon Macadamia cu Salsa de ananas, și Somon cu Salsa de ananas ghimbir pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 191°.într-un castron mic, amestecați untul, coaja de lămâie și sucul de lămâie; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1 Baton De Bomboane De Ciocolată Cu Lapte Cu Migdale (4-1/4 Uncii), Tocate
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Într-un castron mediu, amestecați ananasul, coriandrul, ceapa și chile; la frigider până la servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovleci De Plăcintă Medii (aproximativ Fiecare)
1 Kg Tortillas De Maíz
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Linie tigaie de 13x9 inci cu folie.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
Creveți Sotați, Decojiți
4
Așezați somonul, cu pielea în jos, în tigaie; se presara cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
5
Coaceți 8 până la 10 minute sau până când peștele se fulgi ușor cu o furculiță. Imediat top somon cu amestec de unt.
Somonul poate fi asociat cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este Hanna Chardonnay. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 16 dolari.