Somon cu susan și gust de portocale-ghimbir

Somon cu susan și gust de portocale-ghimbir
Somonul cu susan și gust de portocale-ghimbir ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Pentru $3.67 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 377 calorii, 30g de proteine, și 24g de grăsime. Această rețetă servește 8. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 2 ar spune că a ajuns la fața locului. Este adus la tine de Bon Appetit. Dacă aveți la îndemână sare kosher grosieră, file de somon, piper și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 78%, care este solid. Încercați Somon cu susan și gust de portocale-ghimbir, Sandvișuri de somon afumat cu gust de ghimbir, și Somon la grătar cu ghimbir și ceapă verde pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Bateți primele 3 ingrediente într-un castron mic pentru a amesteca; transferați în vasul de copt din sticlă de 13x9x2 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Gras Rosu, Taiat In TreimiArdei Gras Rosu, Taiat In Treimi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Așezați somonul, cu pielea în sus, în amestec de suc de portocale; acoperiți cu plastic și răciți cel puțin 2 ore și până la 4 ore. Aduceți la temperatura camerei cu 30 de minute înainte de gătit.Folosind un cuțit ascuțit mic, tăiați coaja și miezul alb din portocale. Lucrând peste castron, tăiați între membrane pentru a elibera segmente în castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Precum Invidia îngerilorPrecum Invidia îngerilor
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Se amestecă ardeiul roșu și următoarele 7 ingrediente într-un castron mediu pentru a se amesteca. Îndoiți în segmente de portocale rezervate și orice sucuri acumulate. DO AHEAD poate fi pregătit cu 1 oră înainte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De PortocaleFelii De Portocale
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe MiciPapaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Lăsați să stea la temperatura camerei.Preîncălziți cuptorul la 232°.tapetați foaia de copt cu folie; periați generos cu ulei vegetal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Creveți SotațiCreveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Așezați peștele, cu pielea în jos, pe foaia de copt pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
6
Se presară sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
7
Coaceți până când peștele este doar opac în centru, aproximativ 20 de minute. Folosind spatula mare, slăbiți ușor somonul din folie. Folosind folie ca ajutor, ridicați cu grijă somonul de pe foaie și lăsați somonul să alunece din folie pe platou. Mound orange savura în jos centrul de pește, se presara cu seminte de susan, și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Uncii De Ceață Tocată5 Uncii De Ceață Tocată
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
(puteți Folosi Un Cuke Obișnuit, Dar Sămânțați-l și Dacă Pielea Este Ceară, Curățați-l)(puteți Folosi Un Cuke Obișnuit, Dar Sămânțați-l și Dacă Pielea Este Ceară, Curățați-l)
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Creveți SotațiCreveți Sotați

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Somonul poate fi asociat cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. La crema Russian River Chardonnay cu un rating de 4,1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
La Crema Russian River Chardonnay
La Crema Russian River Chardonnay
Pe nas sunt tonuri de citrice, cu mere verzi, ananas și arome florale accentuate de urme de caramel și alune. Fructele strălucitoare și aciditatea crocantă tipice denumirii râului rus sunt evidente în gură, cu componente de lămâie-lime și note concentrate de pere, compensate de un finisaj persistent de mere și condimente.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate33
Revista