Somon cu sparanghel prăjit și sos de lămâie-Caper

Somon cu sparanghel prăjit și sos de lămâie-Caper
Nevoie de o fără gluten, fără lactate și felul principal primar? Somonul cu sparanghel prăjit și sos de lămâie-Caper ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. O porție conține 300 de calorii, 36g de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 5,02 USD pe porție. Acesta va fi un hit la dvs Paște eveniment. Această rețetă de la Epicurious are 119 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de ceapă, capere, coajă de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 99%. Acest scor este spectaculos. Încercați Somon prăjit și sparanghel cu lămâie-caper-mărar Aioli, Somon prăjit cu sos de Caper de iaurt, și Somon poșat cu sos de plante cu lămâie-caper pentru rețete similare.

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Castelul Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay vin cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
Chateau Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay Vin
Chateau Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay Vin
"Chardonnay-ul nostru Indian Wells oferă un caracter atrăgător de fructe tropicale tipic siturilor calde, cum ar fi panta Wahluke. Îmi plac aromele coapte de ananas și butterscotch ale acestui Chardonnay și textura bogată, cremoasă. Încercați-l cu scoici, scampi sau paste cu sosuri bogate."- Bob Bertheau
DificultateNormal
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate100
Revista