Somon cu sos de vodcă și salată de pătrunjel

Somonul cu sos de vodcă și salată de pătrunjel este un fără gluten, fără lactate și pescatarian rețetă cu 4 porții. Acest fel principal are 413 calorii, 35g de proteine, și 23g de grăsime pe porție. Pentru $5.39 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Dacă aveți la îndemână cățel de usturoi, file de somon cu piele și alte câteva ingrediente , îl puteți face. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Tort alimentar Lime Angel cu glazură de Lime și fistic ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este solid. Încercați Penne și somon cu sos de vodcă, Capellini cu sos de somon și lămâie-mărar-vodcă, și Clementine & vodka - somon la cuptor cu sfeclă roșie CR sos de fra fra sos de sos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron, combinați șalota și sucul de lămâie și lăsați să stea 10 minute.
Bateți în 3 linguri de ulei și condimentați cu sare și piper.
Într-o tigaie antiaderentă, încălziți restul de 1/2 lingură de ulei. Condimentați somonul cu sare și piper și gătiți, cu pielea în jos, la foc moderat până când este crocant, 6 minute. Întoarceți somonul și gătiți până când tocmai ați terminat, cu 4 minute mai mult; transferați în farfurii.
Aruncați toate, cu excepția a 1 1/2 lingurițe de grăsime din tigaie.
Adăugați usturoiul și gătiți timp de 30 de secunde.
Se toarnă vodca și se fierbe până se reduce la jumătate, 1 minut. Aruncați pătrunjelul și ardeii iute cu șalota.
Serviți somonul cu sosul de vodcă și salata de pătrunjel.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Somon în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca Santan Ema Reserve Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 14 dolari pe sticlă.
![Santa Ema Reserve Chardonnay]()
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Chardonnay Reserva este un vin strălucitor de culoare galben auriu care provine din Valea Leyda. Apare un buchet de fructe tropicale coapte, cum ar fi bananele și fructele pasiunii, împreună cu atingeri de miere și vanilie. În gură, este un vin de echilibru bun și aciditate plăcută.Ideal pentru a merge cu pește gras și sosuri, fructe de mare și crab la grătar. De asemenea, ideal pentru carne albă și brânzeturi mature.