Somon cu sos de spanac

Somonul cu sos de spanac ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 2 și costă 5,66 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, întregi 30 și pescatarian are 857 calorii, 39G de proteine, și 75g de grăsime pe porție. Mergeți la magazin și ridicați condimente de lămâie-piper, file de somon, maioneză și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este super. Încercați Paste de spanac cu somon și sos de smântână, Somon la grătar cu spanac și sos de mărar cu iaurt, și Somon ars pe tort de cartofi, spanac ofilit cu sos Dijon pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, combinați spanacul, maioneza, muștarul, sucul de lămâie și sarea de usturoi; acoperiți și refrigerați până la servire.
Se toarnă apă într-o oală sub presiune.
Așezați somonul pe raft; se presară cu lămâie-piper și se acoperă cu felii de lămâie. Închideți capacul în siguranță; așezați regulatorul de presiune pe conducta de aerisire. Aduceți aragazul la presiune maximă la foc mare. Reduceți căldura la mediu-mare și gătiți timp de 2 minute. (Regulatorul de presiune ar trebui să mențină o mișcare lentă de balansare constantă; reglați căldura dacă este necesar.)
Se ia de pe foc. Se răcește imediat conform instrucțiunilor producătorului până când presiunea este complet redusă. Aruncați feliile de lămâie.
Serviți somonul cu sos de spanac.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este Chardonnay de la A la Z. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 15 dolari.
![De la A La Z Chardonnay]()
De la A La Z Chardonnay
Chardonnay 2010 de la A la Z se deschide cu arome de flori albe, mandarină, tei, gutui, piatră umedă și minerale care se dezvoltă în continuare în nucșoară, miere, măr verde cu note de ghimbir. Un atac încărcat cu minerale este luminos, îmbucurător și intens. Palatul Mijlociu nuanțat continuă cu arome care oglindesc și amplifică aromele. Finisajul este lung, curat, crocant și suculent, cu arome de caprifoi, citrice și piatră umedă. Acest vin exemplifică clasicul Oregon steely Chardonnay. 2010 a fost o epocă excepțională pentru vinurile albe din Oregon și acest vin sofisticat condus de terroir nu face excepție; luminos, acidulat și intens pe care îl va livra în următorii 5 ani.