Somon cu sos de mărar ușor

Somon cu sos de mărar ușor
Somonul cu sos de mărar ușor ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 2. O porție conține 254 calorii, 34G de proteine, și 11g de grăsime. Pentru $ 4.18 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați maioneză, mărar, file de somon și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma maioneza cu conținut scăzut de grăsimi, puteți urma acest fel principal cu Prăjituri Ușoare De Piatră ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este uimitor. Încercați Somon crocant în tigaie cu sos ușor de cremă Dijon cu usturoi, Somon cu sos de mărar, și Salată de somon ușor braconată se înfășoară cu un sos de scufundare cu caise pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Umpleți o tigaie mare cu 1 1/2 inci apă; aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați somon; reduceți căldura și fierbeți 8 minute sau până când peștele se fulgi ușor atunci când este testat cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
3
Scoateți din tigaie; aruncați lichidul de gătit.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Combinați 1/4 cană fiecare maioneză și zară, 2 linguri de mărar, 1 lingură de suc de lămâie și câte un vârf de zahăr, sare și piper într-un castron mic. Aranjați 1 cană de rucola și 1 file de somon pe fiecare dintre cele 2 farfurii și stropiți amestecul de mărar peste pește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De SomonFile De Somon
Fiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și CuișoareFiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și Cuișoare
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
Piept De Pui La RotisorPiept De Pui La Rotisor
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Crengute De Marar Proaspat CuleseCrengute De Marar Proaspat Culese
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
(fie Fie Obișnuit)(fie Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este Lapis Luna Chardonnay. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 13 dolari.
Lapis Luna Chardonnay
Lapis Luna Chardonnay
Coajă de portocală, ananas copt, pâine prăjită și vanilie pe nas. Corpolent, proaspăt și plin de viață, cu piersici albe luxuriante și arome de mere coapte care duc la un finisaj sărat cu unt.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate100
Revista