Somon cu sos de măcriș și găluște de cartofi

Somon cu sos de măcriș și găluște de cartofi
Nevoie de o curs principal fără lactate și pescatarian? Somonul cu sos de măcriș și găluște de cartofi ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 44G de proteine, 42G de grăsime, și un total de 710 calorii. Pentru $6.31 pe portie, această rețetă acoperă 39% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de nucșoară, sare, sare și piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este super. Încercați Somon În Sos De Măcriș, Prăjituri de somon cu sos de măcriș, și Somon cu sos proaspăt de măcriș pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Faceți găluștele: fierbeți cartofii întregi în apă ușor sărată până când sunt suficient de fragede pentru a permite unui vârf de cuțit să pătrundă cu ușurință în centru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
2
Se scurge și se răcește ușor. Albiți măcrișul în apă clocotită câteva secunde și reîmprospătați-l în apă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SorrelSorrel
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
3
Scurgeți bine și apăsați excesul de umiditate. Într-un robot de bucătărie sau blender, curățați măcrișul cu uleiul de măsline și gălbenușurile de ou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
SorrelSorrel
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Tăiați cartofii în bucăți mai mici și treceți-i printr-o moară de alimente sau un ricer (cojile vor rămâne în urmă) într-un bol de amestecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec Natural Pentru PrăjituriAmestec Natural Pentru Prăjituri
2/3 Cană Zahăr (4 1/4 Uncii)2/3 Cană Zahăr (4 1/4 Uncii)
5
Adăugați grișul, făina, pesmetul, măcrișul pur, nucșoara, sarea și piperul după gust. Frământați ușor amestecul până se reunește pentru a face un aluat uniform. Acoperiți vasul cu un prosop și lăsați să se odihnească timp de 30minute. Făinați ușor mâinile și suprafața de lucru. Împărțiți aluatul în câteva bucăți și rotiți fiecare bucată într-un 3/4-in. frânghie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Nu Dintr-o Grădină LocalăNu Dintr-o Grădină Locală
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
SorrelSorrel
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Tăiați frânghiile în 2-in. bucăți.
7
Rulați capetele fiecărei piese pentru a le conica și a face găluște în formă de fotbal. Gatiti galustele intr-o oala mare cu apa clocotita cu sare pana cand plutesc pana sus si se simt ferme, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1
Combinați stocul de pește, șalota și usturoiul într-o cratiță mică, nereactivă și fierbeți până se reduce la aproximativ 2/3 cană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoc De PeșteStoc De Pește
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Puneți frunzele de măcriș în vasul unui robot de bucătărie, adăugați reducerea stocului fierbinte și procesați aproximativ 30 de secunde. Cu motorul pornit, adăugați treptat uleiul de măsline și sarea și piperul după gust. Păstrați cald până când este gata de servit. Sosul se poate separa în picioare, așa că bateți-l bine înainte de servire. Pentru a termina vasul: Treceți degetul peste fileurile de somon pentru a găsi oase de ac și trageți-le cu o pensetă sau ciupindu-le între deget și un cuțit. Condimentează cu sare și piper după gust. Configurați un abur (sau o oală mare prevăzută cu un raft), aduceți apa la fierbere, puneți peștele, acoperiți și aburiți până când abia ați terminat în centru, 5 până la 10 minute, în funcție de forma fileului. Între timp, saut găluștele în puțin ulei sau unt într-o tigaie antiaderentă la foc mediu-mare până când sunt încălzite și ușor rumenite. Puneți niște sos cald pe fiecare farfurie, aranjați câteva găluște pe o parte și un file de somon pe cealaltă. Decorați cu mai multe verdeață, dacă doriți, și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
File De SomonFile De Somon
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
VerziiVerzii
SorrelSorrel
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
PolonicPolonic
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1
Calorii
1
670, grăsime
2
40, Calorii Grase
1
355, Grăsimi Saturate
2
6, proteine
3
35, Grăsimi Mononesaturate
4
25, carbohidrați
5
1140, colesterol
6
185, fibră
7
Foto: John Rizzo
8
Evaluați această rețetă și vizualizați recenzii
1
43, Grăsimi Polinesaturate
2
6, sodiu

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 62 de dolari pe sticlă.
Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay
Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay
Vinul este de culoare galben paie. Pe nas exprimă pere prăjite lent și flori de caprifoi. Pe cerul gurii, vinul este luminos și corpolent, cu o mulțime de lămâie Meyer și arome proaspete de caise.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate87
Revista