Somon cu sos de muștar-smântână

Somon cu sos de muștar-smântână
Somonul cu sos de muștar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 323 calorii, 26g de proteine, și 23g de grăsime. Această rețetă prietenoasă fără gluten, primară și FODMAP servește 6 și costă $ 3.12 pe portie. Mergeți la magazin și ridicați fileuri de somon, muștar granulat dijon, bulion de pui cu 5% mai puțin sodiu și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până crema de branza ai putea urma acest curs principal cu Pene De Desert Cu Brânză Cremă ca desert. 6 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 80%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Somon De Usturoi În Folie Cu Sos De Cremă De Muștar De Miere, Somon Prăjit Cu Piper Cu Sos De Cremă De Muștar, și Somon de usturoi de muștar la cuptor cu sos de muștar de miere.

Instrucțiuni

1
Încălziți grătarul uns la foc mediu.
2
Gatiti si amestecati crema de gatit, bulion si 1 lingura. mustar în cratiță la foc mediu 3 min. sau până când se încălzește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crema De GătitCrema De Gătit
MuștarMuștar
BulionBulion
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Scoateți din căldură; acoperiți pentru a se încălzi.
4
Ungeți peștele cu muștarul rămas; grătați 2 până la 3 min. pe fiecare parte sau până la fulgi de pește ușor cu furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MuștarMuștar
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
5
Serviți cu sos cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, merge excelent cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este vinurile retrospective Chardonnay. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 26 de dolari.
Vinuri Retrospective Chardonnay
Vinuri Retrospective Chardonnay
Chardonnay-ul nostru 2018 provine din podgoriile din Carneros și Oak Knoll. Fermentat în oțel inoxidabil, apoi îmbătrânit trei luni pe drojdie în stejar francez neutru, vinul prezintă o mare aciditate, greutate și senzație de gură. Acest Chardonnay 100% prezintă aciditate rezervată în mod normal vinurilor inoxidabile. Acesta este un Chardonnay frumos echilibrat.
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții6
Scor De Sănătate22
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista