Somon cu sos de creveți (Salmon con Salsa de Camarones)

Rețeta somon cu sos de creveți (Salmon con Salsa de Camarones) ar putea satisface pofta mexicană în aproximativ 45 minute. O porție conține 564 calorii, 61G de proteine, și 29G de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $6.41 pe portie, această rețetă acoperă 36% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 127 de gurmanzi și bucătari. Funcționează bine ca fel principal. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați smântână grea, boia de ardei, făină și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este minunat. Rețete similare includ Camarones En Salsa / creveți în sos, Arepas cu somon și creveți (Arepas con Salmon y Camarones), și Camarones Con Salsa De Anis (creveți cu sos de anason).
Instrucțiuni
Preincalzeste cuptorul la 400 de grade. 400 de grade F.In un vas mare de copt așezați fileurile de somon. Condimentează fiecare file cu boia, sare și piper.
Introduceți vasul de copt în cuptor și coaceți timp de 15 până la 20 de minute sau până când somonul este fiert.Între timp faceți sosul: într-o tigaie cu sos mediu la foc mediu topiți untul, adăugați ceapa și gătiți aproximativ 3 minute sau până devine translucid.
Adăugați făina în ceapă și amestecați. Gatiti 2 minute.
Adăugați laptele și aduceți la fierbere, apoi reduceți la foc mic.
Adăugați creveții, sarea, piperul, chimenul și bulionul de pește și gătiți timp de 5 minute.
Adăugați smântâna grea și gătiți încă 2 minute.
Se ia de pe foc.Puneți sosul de creveți peste somon și serviți imediat.