Nevoie de un curs principal fără gluten și fără lactate? Somonul cu slănină afumată și salată de linte ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă face 6 porții cu 1145 calorii, 80g de proteine, și 59G de grăsime fiecare. Pentru $ 6.64 pe portie, această rețetă acoperă 62% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de slănină, somon, muștar de cereale și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 90%, ceea ce este remarcabil. Rețete similare includ Cina in seara asta: somon cu slănină afumată și salată de linte, Somon afumat cu salată de linte, și Salată De Somon Afumat La Cald, Ouă Și Linte.
Instrucțiuni
1
Se fierbe lintea timp de 25 de minute în apă sărată până se răcește și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linte
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
2
Sote slănină până când sunt crocante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
3
Adăugați scallions și usturoi și sotati pana cand se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
4
Se lasă să se răcească, apoi se amestecă muștar, suc de lămâie și 6 uncii de ulei de măsline. Îndoiți pansamentul în linte, apoi adăugați pătrunjel, sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Linte
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
5
Se sotează somonul în 2 uncii de măsline până la auriu pe fiecare parte și se pune într-un cuptor preîncălzit la 400 de grade până la coacerea dorită aproximativ 8 până la 10 minute.
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, merge excelent cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.