Somon cu sirop de arțar și migdale prăjite

Somon cu sirop de arțar și migdale prăjite
Somonul cu sirop de arțar și migdale prăjite ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten, fără lactate, prietenoasă cu fodmap și pescatarian servește 6 și costă $4.3 pe portie. O porție conține 334 calorii, 35g de proteine, și 12g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați migdale, sirop de arțar, zahăr brun și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma siropul de arțar, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Mic Dejun Chia Cu Vanilie-Migdale ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este remarcabil. Rețete similare includ Bezea de scorțișoară de arțar cu migdale prăjite, Dovlecei de iarnă prăjiți și păstârnac cu glazură de sirop de arțar și migdale Marconane, și Clătite Prăjite Din Făină De Porumb + Sirop De Arțar Cu Unt De Miere.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 42
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Așezați fileurile într-un vas de copt de 13 x 9 inci acoperit cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
3
Combinați zahărul, siropul, sosul de soia, muștarul și piperul negru; se toarnă amestecul de zahăr peste fileuri. Acoperiți cu folie; coaceți la 425 timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper NegruPiper Negru
Sos De SoiaSos De Soia
MuștarMuștar
ZahărZahăr
SiropSirop
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
4
Îndepărtați folia; presărați fileurile cu migdale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MigdaleMigdale
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
5
Coaceți încă 10 minute sau până când peștele se fulgi ușor atunci când este testat cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Se servește cu amestec de zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay
Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay
Bogat și stratificat, cu note mătăsoase de piersică, nectarină, pere coapte și vanilie.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate62
Revista