Somon cu Shiitake și sos de vin roșu
Somonul cu Shiitake și sos de vin roșu ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 8.85 pe portie, această rețetă acoperă 38% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 44G de proteine, 26g de grăsime, și un total de 670 calorii. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și pescatarian dieta. Dacă aveți sare și piper, file de somon, ciuperci shiitake—tulpini aruncate și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este solid. Încercați Somon cu Shiitake și sos de vin roșu, Somon De Seară Într-Un Sos De Scotch Și Shiitake, și Somon Cu Sos De Muștar De Vin pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță, topiți 3 linguri de unt.
Adăugați ceapa și gătiți la foc moderat până se înmoaie, 7 minute.
Adăugați vinul roșu, bulionul de vită și cimbru și dați la fiert. Se fierbe până când lichidul s-a redus la 3/4 cană, 1 oră și 15 minute; se strecoară într-o cratiță curată. Se condimentează cu sare și piper, se acoperă și se păstrează fierbinte.
Între timp, aduceți o cratiță medie cu apă la fierbere.
Adăugați orezul sălbatic și un vârf de sare, acoperiți și fierbeți la foc mic până se înmoaie, aproximativ 25 de minute.
Scurgeți orezul și readuceți-l în cratiță. Se condimentează cu sare, se acoperă și se menține cald.
Preîncălziți cuptorul la 32
Într-o tigaie medie, topiți restul de 2 linguri de unt.
Se adaugă shiitake-ul și se condimentează cu sare și piper. Acoperiți și gătiți, amestecând ocazional, până se înmoaie și se rumenesc, aproximativ 5 minute.
Aranjați fileurile de somon pe o foaie de copt cu margini, cu pielea în jos și condimentați cu sare și piper.
Coaceți timp de aproximativ 15 minute, până când tocmai ați gătit în centru.
Puneți orezul sălbatic pe farfurii și puneți fileurile de somon deasupra. Puneți ciupercile shiitake și sosul de vin roșu peste pește și serviți.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Vinurile retrospective Chardonnay cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
![Vinuri Retrospective Chardonnay]()
Vinuri Retrospective Chardonnay
Chardonnay-ul nostru 2018 provine din podgoriile din Carneros și Oak Knoll. Fermentat în oțel inoxidabil, apoi îmbătrânit trei luni pe drojdie în stejar francez neutru, vinul prezintă o mare aciditate, greutate și senzație de gură. Acest Chardonnay 100% prezintă aciditate rezervată în mod normal vinurilor inoxidabile. Acesta este un Chardonnay frumos echilibrat.