Somon cu Salsa de porumb și roșii

Somon cu Salsa de porumb și roșii
Rețeta somon cu Salsa de porumb și roșii ar putea satisface pofta ta mexicană în aproximativ 45 minute. Această rețetă servește 4 și costă 4,2 USD pe porție. Acest fel principal are 314 calorii, 35g de proteine, și 11g de grăsime pe porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână ceapă, roșii prune, miere și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este grozav. Rețete similare includ Somon ars cu Salsa de porumb de roșii, Prăjituri de somon cu Chipotle-Salsa de porumb, și Somon la grătar cu Salsa proaspătă de porumb de afine.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 7 ingrediente într-un castron; pus deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Puneți o tigaie mare antiaderentă acoperită cu spray de gătit la foc mediu-mare până când este fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Adăugați porumb; gatiti 2 minute, amestecand ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PorumbPorumb
4
Adăugați porumb în amestecul de roșii; se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
PorumbPorumb
5
Presărați somonul cu 1/4 linguriță sare și piper; stropiți cu miere. Acoperiți tigaia cu spray de gătit; se pune la foc mediu-mare până se încălzește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Spray De GătitSpray De Gătit
SomonSomon
MiereMiere
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Adăugați somon; gatiti 5 minute pe fiecare parte sau pana cand pestele se fulgi usor cand este testat cu o furculita.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SomonSomon
PeștePește
7
Serviți somonul cu salsa; garnisiți cu pene de tei și crenguțe de coriandru, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De VarPană De Var
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
SomonSomon
Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)

Echipamente

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ați putea încerca este Santan Ema Reserve Chardonnay. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 14 dolari.
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Chardonnay Reserva este un vin strălucitor de culoare galben auriu care provine din Valea Leyda. Apare un buchet de fructe tropicale coapte, cum ar fi bananele și fructele pasiunii, împreună cu atingeri de miere și vanilie. În gură, este un vin de echilibru bun și aciditate plăcută.Ideal pentru a merge cu pește gras și sosuri, fructe de mare și crab la grătar. De asemenea, ideal pentru carne albă și brânzeturi mature.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate73
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista