Somonul cu Salsa de fructe necesită aproximativ 55 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 4 porții cu 213 calorii, 24g de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru $3.12 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de Allrecipes. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump. Un amestec de roșii, ananas, lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 86%, ceea ce este extraordinar. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Salm de Maracuyu (somon cu sos de fructul pasiunii), Somon cu Salsa de fructe, și Somon cu Salsa de fructe.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Aranjați fripturile de somon într-un vas de copt puțin adânc și acoperiți cu sucul de lămâie. Condimentează cu rozmarin, sare și piper. Se acoperă cu felii de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De Somon
Pentru Ungerea Insertului
Tulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci Grosime
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
3
Se toarnă apă în vas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
4
Coaceți timp de 30 până la 40 de minute în cuptorul preîncălzit sau până când se descuamează ușor cu o furculiță.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Într-un castron mediu, amestecați ananasul, ceapa, usturoiul, jalapeno, roșiile, sucul de ananas, ardeiul gras roșu și ardeiul gras galben. Acoperiți și refrigerați în timp ce peștele se coace. Pește de top cu salsa pentru a servi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Galben
8 Cesti Jumatati De Struguri Verzi
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
Dovleci De Plăcintă Medii (aproximativ Fiecare)
Lime, Suc, Plus Felii Pentru Garnitură
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Somonul poate fi asociat cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Trentadue la Storia Chardonnay cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.