Somon cu salată de castraveți și sos de mărar
Somonul cu salată de castraveți și sos de mărar este un fără gluten, primar și pescatarian felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 35g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 313 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 4,5 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați cățel de usturoi, șalotă, castraveți și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma coaja de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Tort de lămâie-migdale cu umplutură de caș de lămâie ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este grozav. Rețete similare sunt Somon Cu Sos De Castravete-Marar, Somon fript cu sos de mărar de castraveți, și Somon răcit cu sos de castravete-mărar.
Instrucțiuni
Combinați smântâna, 2 linguri de mărar, 2 linguri de oțet, șalotă, coajă, suc și usturoi într-un castron, amestecând bine; acoperiți și răciți.
Presărați peștele uniform cu sare și piper negru proaspăt măcinat.
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Adăugați pește în tigaie și gătiți timp de 3 minute. Întoarceți peștele și gătiți 1 minut.
Adăugați vin; acoperiți și lăsați să stea 3 minute sau până când peștele se fulgi ușor atunci când este testat cu o furculiță sau până la gradul dorit de coacere.
Folosind un cojitor de legume, radeți castravetele pe lungime în panglici pentru a produce aproximativ 2 căni.
Combinați castravetele, restul de 1 lingură de oțet de orez și restul de 1 linguriță de mărar într-un castron; aruncați ușor pentru a acoperi.
Așezați aproximativ 1/2 cană amestec de castraveți pe fiecare din cele 4 farfurii; acoperiți fiecare porție cu 1 file și 2 linguri amestec de smântână.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca retrospectiv vinuri Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
![Vinuri Retrospective Chardonnay]()
Vinuri Retrospective Chardonnay
Chardonnay-ul nostru 2018 provine din podgoriile din Carneros și Oak Knoll. Fermentat în oțel inoxidabil, apoi îmbătrânit trei luni pe drojdie în stejar francez neutru, vinul prezintă o mare aciditate, greutate și senzație de gură. Acest Chardonnay 100% prezintă aciditate rezervată în mod normal vinurilor inoxidabile. Acesta este un Chardonnay frumos echilibrat.