Somon cu roșii

Somon cu roșii
Somonul cu roșii este un fără gluten și pescatarian rețetă cu 2 porții. Acest fel principal are 913 calorii, 46G de proteine, și 44G de grăsime pe porție. Pentru $5.9 pe portie, această rețetă acoperă 43% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână suc de lămâie, file de somon, sos de piper și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Cu o lingură scor de 80%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Somon Cu Roșii, Somon și roșii prăjite la tigaie, și Fettucine cu somon și roșii.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță medie, aduceți orezul și apa la fiert. Reduceți căldura la minim, acoperiți și gătiți 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
OrezOrez
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Încălziți uleiul de usturoi într-o tigaie la foc mediu. Condimentați somonul cu sare, piper, mărar și boia și gătiți în uleiul fierbinte 1 până la 2 minute pe fiecare parte, până când este suficient de fraged pentru a se despărți. Rupeți somonul în cuburi cu o spatulă sau o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De UsturoiUlei De Usturoi
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
PiperPiper
SomonSomon
MărarMărar
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
3
Se amestecă roșiile, usturoiul și sucul de lămâie. Continuați să gătiți până când somonul este ușor fulgi cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
TomateTomate
UsturoiUsturoi
SomonSomon
4
Amestecați pătrunjelul, parmezanul, untul și sosul de ardei iute în tigaie și continuați să gătiți 1 până la 2 minute, până se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos FierbinteSos Fierbinte
ParmezanParmezan
PătrunjelPătrunjel
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Se servește peste orezul fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez FiertOrez Fiert

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca Tyler Winery Santa Barbara County Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
Crama Tyler Santa Barbara County Chardonnay
Crama Tyler Santa Barbara County Chardonnay
2015 a adus cea mai veche epocă a deceniului de până acum. După recoltele mari din 2013 și 2014 și seceta continuă, vița de vie a produs o fracțiune din fructe decât în ultimii doi ani. Au scăzut cu aproximativ 30% în general, dar rezultatul a fost o calitate excepțională și vinuri profunde, puternice, cu o aciditate mare. Citrice, anason, soluție salină și energic.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate53
Revista