Somon cu parmezan, usturoi și crustă de ierburi - folosiți pui sau carne de porc

Somon cu parmezan, usturoi și crustă de ierburi - folosiți pui sau carne de porc
Somon cu parmezan, usturoi și crustă de ierburi - folosiți pui sau carne de porc ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă pescatariană servește 4 și costă $ 4.26 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 38g de proteine, 20g de grăsime, și un total de 369 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână muștar dijon, sare, piper măcinat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este excelent. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Pui cu parmezan, usturoi și crustă de ierburi, Somon la cuptor cu crustă de parmezan, și Somon la cuptor cu crustă de parmezan.

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Somonul poate fi asociat cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Santan Ema Reserve Chardonnay cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 14 dolari pe sticlă.
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Chardonnay Reserva este un vin strălucitor de culoare galben auriu care provine din Valea Leyda. Apare un buchet de fructe tropicale coapte, cum ar fi bananele și fructele pasiunii, împreună cu atingeri de miere și vanilie. În gură, este un vin de echilibru bun și aciditate plăcută.Ideal pentru a merge cu pește gras și sosuri, fructe de mare și crab la grătar. De asemenea, ideal pentru carne albă și brânzeturi mature.
DificultateUșor
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate92
Revista