Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați somonul cu Polentan și Vinaigreta caldă de roșii. Pentru $5.97 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 38g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 506 calorii. Această rețetă servește 4. Dacă aveți mămăligă, apă, pătrunjel și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a consuma polenta, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri Cu Mămăligă Cu Lămâie ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este uimitor. Încercați Salată de brânză ofilită cu crutoane de mămăligă și vinetă caldă de roșii Cherry, Mămăligă cremoasă cu compot cald de roșii, și Somon cu vinaigretă caldă de fructe de pasiune pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Aduceți 3 1/2 căni de apă și 1/4 linguriță de sare la fiert într-o cratiță. Adăugați treptat mămăligă, amestecând continuu cu un bici. Reduceți căldura la minim; gatiti 12 minute, amestecand ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mamaliga
Apă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
Bateti
2
Combinați roșiile, ceapa, 2 linguri de ulei, oțet și capere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tomate
Oțet
Capere
Ceapă
Ulei De Gătit
3
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Adăugați 1 lingură de ulei; se învârte pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
5
Presărați pește cu 1/4 linguriță sare și piper. Gatiti, cu pielea in jos, 7 minute; întoarceți-vă și gătiți 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Pește
6
Scoateți din tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
7
Adăugați amestecul de roșii în tigaie, reduceți focul la minim și gătiți 2 minute. Lingurați 3/4 cană mămăligă în fiecare dintre cele 4 boluri puțin adânci. Completați fiecare porție cu 1 file și 1/2 cană amestec de roșii.
Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Hanna Chardonnay cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.