Somon cu mămăligă și vinetă caldă de roșii

Somon cu mămăligă și vinetă caldă de roșii
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați somonul cu Polentan și Vinaigreta caldă de roșii. Pentru $5.97 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 38g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 506 calorii. Această rețetă servește 4. Dacă aveți mămăligă, apă, pătrunjel și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a consuma polenta, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri Cu Mămăligă Cu Lămâie ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este uimitor. Încercați Salată de brânză ofilită cu crutoane de mămăligă și vinetă caldă de roșii Cherry, Mămăligă cremoasă cu compot cald de roșii, și Somon cu vinaigretă caldă de fructe de pasiune pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți 3 1/2 căni de apă și 1/4 linguriță de sare la fiert într-o cratiță. Adăugați treptat mămăligă, amestecând continuu cu un bici. Reduceți căldura la minim; gatiti 12 minute, amestecand ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MamaligaMamaliga
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BatetiBateti
2
Combinați roșiile, ceapa, 2 linguri de ulei, oțet și capere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
OțetOțet
CapereCapere
CeapăCeapă
Ulei De GătitUlei De Gătit
3
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Adăugați 1 lingură de ulei; se învârte pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
5
Presărați pește cu 1/4 linguriță sare și piper. Gatiti, cu pielea in jos, 7 minute; întoarceți-vă și gătiți 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
PeștePește
6
Scoateți din tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Adăugați amestecul de roșii în tigaie, reduceți focul la minim și gătiți 2 minute. Lingurați 3/4 cană mămăligă în fiecare dintre cele 4 boluri puțin adânci. Completați fiecare porție cu 1 file și 1/2 cană amestec de roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MamaligaMamaliga
TomateTomate
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
TigaieTigaie
8
Se presara cu patrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătrunjelPătrunjel

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Hanna Chardonnay cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
Hanna Chardonnay
Hanna Chardonnay
Cu o culoare de miere strălucitoare și paie aurie, acest vin aduce arome de piersică la grătar, plăcintă cu pere, cu caramel, pătlagină,ananas. Pe cerul gurii, proaspete felie de mere cu crustă plăcintă, caramel, plăcintă cu pere, piersici la gratar, pâine prăjită și banane.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate95
Revista