Somon cu migdale și sos de roșii-lămâie

Somon cu migdale și sos de roșii-lămâie
Somonul cu migdale și sos de roșii-lămâie este un fără gluten, fără lactate și primal felul principal. Această rețetă servește 6 și costă 3,24 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 28G de proteine, 16g de grăsime, și un total de 319 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Un amestec de piper măcinat, coajă de lămâie, căței de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este minunat. Încercați Somon cu migdale și sos de roșii-lămâie, Tartele cu suc de lămâie și sos de mure, și Somon într-un sos de roșii și Feta (alias Salmon Saganaki) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Coaceți migdalele într-o tigaie superficială la 350, amestecând ocazional, 5 până la 6 minute sau până când sunt prăjite. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MigdaleMigdale
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
2
Saut ceapa în ulei fierbinte într-o tigaie 10 minute sau până devine aurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Adăugați usturoi; saut 1 minut. Se amestecă roșiile și următoarele 3 ingrediente; reduceți căldura și fierbeți, amestecând ocazional, 15 minute. Se amestecă sucul de lămâie și 1/4 linguriță fiecare de sare și piper negru; păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Suc De LămâieSuc De Lămâie
TomateTomate
UsturoiUsturoi
4
Presărați fileurile de somon cu ardei roșu, rămânând 1/2 linguriță sare și rămânând 1/4 linguriță piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De SomonFile De Somon
Piper NegruPiper Negru
Ardei RoșuArdei Roșu
SareSare
5
Așezați pe un suport ușor uns într-o tigaie pentru pui.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Pentru PuiTigaie Pentru Pui
6
Se fierbe 6 inci de la căldură 10 minute sau până când fulgii de pește cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
7
Se servește cu amestec de roșii; se presară cu migdale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MigdaleMigdale
TomateTomate
8
Garnisiți cu coriandru, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay
Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay
Nozzole le Bruniche este o expresie elegantă și distinctivă a soiului Chardonnay, cu un buchet curat și parfumat de fructe albe și tropicale compensate de ușoare nuanțe de pâine prăjită. Pe cerul gurii, acesta arată un echilibru superb de maturitate a fructelor subliniată de o aciditate proaspătă și structura corpului mediu, cu o impresie de ansamblu de complexitate delicată. Acestea se repetă în finisajul curat, persistent, care se termină pe o notă subtilă prăjită.
DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții6
Scor De Sănătate60
Revista