Somon cu lămâie, capere și rozmarin

Somonul cu lămâie, capere și rozmarin ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 5,51 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 36g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 477 calorii. Mai multe persoane au făcut această rețetă, iar 134 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primar dieta. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, capere, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până lamaie ai putea urma acest curs principal cu Cookie-uri de lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 98%. Acest scor este mare. Încercați Somon cu lămâie, capere și rozmarin, Somon cu capere de lămâie și rozmarin, și Somon Cu Lămâie Și Capere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Ungeți partea superioară și inferioară a fileurilor de somon cu ulei de măsline și condimentați cu sare, piper și rozmarin.
Așezați fiecare bucată de somon condimentat pe o bucată de folie suficient de mare pentru a se plia și sigila. Topiți fiecare bucată de somon cu 2 felii de lămâie, 1 lingură de suc de lămâie, 2 linguri de vin și 1 linguriță de capere. Înfășurați bine somonul în pachetele de folie.
Așezați o tigaie pentru grătar la foc mediu-mare sau preîncălziți un grătar cu gaz sau cărbune.
Așezați pachetele de folie pe grătarul fierbinte și gătiți timp de 10 minute pentru o bucată de somon groasă de 1 inch.
Serviți în pachetele de folie.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, merge excelent cu somonul fript sau la grătar. Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay cu un rating de 4.4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
![Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay]()
Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay
Nozzole le Bruniche este o expresie elegantă și distinctivă a soiului Chardonnay, cu un buchet curat și parfumat de fructe albe și tropicale compensate de ușoare nuanțe de pâine prăjită. Pe cerul gurii, acesta arată un echilibru superb de maturitate a fructelor subliniată de o aciditate proaspătă și structura corpului mediu, cu o impresie de ansamblu de complexitate delicată. Acestea se repetă în finisajul curat, persistent, care se termină pe o notă subtilă prăjită.